divendres, 11 de gener de 2019

MAKEY MAKEY & SCRATCH

Què és MAKEY MAKEY? 

És una placa, semblant al comandament d'una videoconsola, que simula ser un teclat o ratolí, en forma de circuit tancat, que permet enviar ordres a l'ordinador al que es troba connectat. D'aquesta manera, permet convertir qualsevol objecte de la vida diària, que siga mínimament conductor d'electricitat, a funcionar com element sonor o de moviment.

NOTES MUSICALS AMB MAKEY-MAKEY

Podem utilitzar retalls de paper d'alumini agafats o no a objectes dissenyats per nosaltres i tocar les notes musicals assignades per nosaltres al programa en qüestió; en aquest cas, el SCRATCH, del que després parlaré. Aixina, per exemple, podem crear un piano per poder composar les nostres cançons. A més a més, de potenciar la CREATIVITAT, fomenta el treball COOPERATIU.

MAKEY MAKEY A L'AULA DE MÚSICA
Taller realizado para docentes a través del CPR Murcia

SCRATCH, és un llenguatge de programació visual desenvolupat pel grup Lifelong Kindergarten del MIT Media Lab. La seua principal característica consisteix en que permet el desenvolupament d'habilitats mentals mitjançant l'aprenentatge de la programació sense tindre massa coneixements del seu codi.

EXEMPLES 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AULA DE MÚSICA. RESUM 2021-2022.