divendres, 22 d’octubre de 2010

BENVINGUDA


Aquest blog està dirigit a tota la comunitat educativa de la meua escola, CEIP MARE DE DÉU DE VALLIVANA de Picassent. Amb el mateix, m'agradaria que els meus benvolguts alumnes puguen participar de manera activa d'activitats musicals, tant de caràcter lúdic com de reforç del treball de l'aula. Així doncs, vos done la benvinguda a tots els xiques i xiquetes de l'escola, així com als meus companys, i vos anime a què participeu activament.

CANÇÓ DE BENVINGUDA: Qualsevol nit pot sortir el sol (Jaume Sisa).
FOTOS HISTÒRIQUES DE L'ESCOLA - VIRGEN DE VALLIVANA                                       
MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ. Espere que ho passem molt bé aquest curs tant a l'escola com ací, en el nostre RACONET MUSICAL. Ací vos deixe una foto ACTUAL de la nostra escola.25 comentaris:

 1. Hola xiquets i xiquetes. Ja veig que esteu participant molt en el nostre blog musical. Espere que seguiu així tot el curs, doncs setmanalment aniré posant arxius nous de diferents tipus. També aprofite per a animar als pares, amics, ex-alumnes, mestres companys,... a que participen i facen d'aquest, un blog divertit i formatiu. Gràcies.

  ResponElimina
 2. hola Agustí, soc Mateo i m´ha agradat molt la canÇó de el drac que vivia al fons del mar i també la de la guitarra, a vore si fiques algo de trompeta i tambor que m´ha agraden molt. :)

  ResponElimina
 3. Hola Mateo, m'alegre molt de la teua participació i que t'agraden les cançons que he posat. Tranquil que quan passe la propera setmana posaré coses noves, que segur que també t'agradaran.

  ResponElimina
 4. Agusti soc esther 6 a podries ficar algunes cansons populars q donem al curs :p

  ResponElimina
 5. Hola Esther. La incorporació de noves cançons la faré per a la propera setmana. De tota manera, tindré en compte la teua proposta i posaré cançons populars; bé algunes que donem a classe o bé altres igual de boniques.
  Gràcies per la teua participació.

  ResponElimina
 6. Hola Agusti sóc Lucía sevilla m'ha agradat molt la conçó del drac que vivia al fons del mar.
  A vore si fiques algunes conçons de nadal.

  ResponElimina
 7. hola agusti soc esther i volia dirte q no es la mateixa canso la de caresse sur l'océan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. hola soc Juan higueras hi ma paregut molt bonic i man donat ganes de estar alli.

  ResponElimina
 9. hola Agustí sóc Lucía Sevilla i m'ha agradt molt la canço del drac que vivia al fons del mar i la del lucerito mañanero ilumina mi sendero.

  ResponElimina
 10. Hola sóc María Sevilla i m'ha agradat molt la conçó de l'oceà, però m'agrada més sense operara (coro).

  ResponElimina
 11. HOLA AGUSTI SÒC LA MARE DE CARLA GARCIA, ESTIC ENCANTADA EN LA INICIATIVA QUE HAS TINGUT PER APROPAR EL XIQUETS/ETES AL MON DE LA MÚSICA. JO COM A MARE DE ESTUDIANT DE SOLFEIG I SAXO ESTIC SEGURA DE QUE QUI ESTUDIA MÚSICA DESARROLLA UNA SENSIBILITAT. COM JA SABRÀS EL MÚSICAS TENEM MES DESARROLLADES ALGUNES ÀREES DEL CERVELL GRÀCIES ALS ESTIMULS DE LES NOTES, PER AIXÓ HEM DE PRENDRE CONCIÈNCIA D'AÇÒ I TRACTAR D'ENSENYAR MÚSICA PER A PODER UTILITZAR-HO DE LA MILLOR MANERA.
  JA SAPS QUE TENS UNA GRAN FAN QUE ÈS CARLA.
  UNA ABRÇADA.

  ResponElimina
 12. Moltes gràcies pel teu recolzament. Com bé dius, la música, entre altres coses, en ajuda a desenvolupar capacitats i habilitats que ens serviran en altres àmbits de la vida, i que tal vegada, altres àrees del currículum no ho fan d'una manera tant completa. Com bé dius, també, ens ajuda a desenvolupar una sensibilitat especial i ens aporta importants beneficis cerebrals i neurològics. No obstant, l'objectiu principal d'aquest blog, és apropar als xiquets/es al mòn de la música, no ja per a què siguen o no músics en un futur, sinó per a què simplement disfruten experimentant amb ella. Aquest és un dels objectius principals de la presència de la música a l'escola. Gràcies pels teus ànims i també a Carla pel seu entusiasme amb la música.

  ResponElimina
 13. hola agusti soc mireia la de 4a, volia dirte que si podies ficar mes coses com les de com se fa un piano, teu enviare desde ma mare que te conter del gemail.

  ResponElimina
 14. Hola Mireia. Clar que sí. De fet, tens a la pàgina de 4t, com es fan les guitarres, els violins i els plats (percussió). Gràcies per participar en el blog.

  ResponElimina
 15. hola Agusti,soc Adria de 4A.
  Voldria saber on esta els xics del coro

  ResponElimina
 16. Hola Adrià. Els videos dels xics del coro els vaig llevar per posar altres videos. No obstant, si estàs interessat els tornaré a posar la propera setmana. Moltes gràcies per participar.

  ResponElimina
 17. hola agusti soc mireia la de 4a volia dirte si podies ficar mes coses sobre la guitarra compuesta o coses aixi

  ResponElimina
 18. Hola Agustí, soc Marta de 5b i vull dir-te que aquesta página em serveix molt per a estudiar amb la flauta . GRACIES PER POSAR AQUESTA PAGINA PERQUE ES UNA AJUDA MOLT ESPECIAL PER A ESTUDIAR!!!!

  ResponElimina
 19. QUE BE!!!L'examen de l'himne de l'alegria i ya he tret un excelent i aixo que ha sigut la primera vegada ;-)...ARA A POSAR-SE LES PILES PER A EL CONCERT DE FI DE CURS!!!!!! A PER CERT,SOC MARTA DE 5B.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Molt bé Marta, ha estat molt bé. Com tú dius, ara a preparar el concert fi de curs. Adéu

   Elimina
 20. Hola Agustí sóc Olga la de 5éBvares. ¿Ficar la canço de VIVA LA GENTE?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Olga. No tinc cap gravació d'eixa cançó. No obstant, tractaré d'aconseguir-la. Adéu.

   Elimina
 21. Hola Agustí,soc Marta de 5b i estic molt contenta de les cançons que ens han tocat per a fi de curs,gràcies per fer que ens toque i com sempre dir-te que gràcies per ensenyar-mos tantes cançons i coses de música ;)GRÀCIES!!!

  ResponElimina

AULA DE MÚSICA. RESUM 2021-2022.